“ SK pakt Gouden Gregpunten “

16-10-2023

KSKG 2 – Sportkring Kemzeke 0


" SK pakt Gouden Gregpunten "

( Bjorn VdB – Phille G )SK beleefde een topweekend : vrijdagavond blikten onze Beloften A Destelbergen in met 0 – 6 en dit met sambavoetbal, zaterdag verloren onze Beloften B weliswaar met 1 – 2 maar ze waren de morele winnaars en op zondag won het eerste elftal met 2 – 0, dus sportief kon het niet meer stuk.


 
Daarenboven was ons eetfestijn op vrijdag – en zaterdagavond en op zondagmiddag een groot succes met enthousiaste vrijwilligers, met superlekkere Gin Grembergse Blomme en Karottentrekker van onze sympathieke sponsor Yolien Boon.De match : deze startte met een hoog tempo en snel over en weer voetbal waarbij Kemzeke uitblonk met vaardig middenveldspel maar eens in de buurt van de zestien werden ze een halt toegeroepen. We hebben niet voor niets Inbraakveilig.be als belangrijke sponsor dus het slot op de deur houden heeft geen geheimen.SK was gevaarlijker oa. met een vrijschop van Brent Claessens die verlengd werd en met een kattensprong in corner werd geduwd. We onthouden ook een snelle aanval via Jonas Rogge gevolgd door een gemeten voorzet doch Maxim werd bij het afdrukken lichtjes gehinderd en weg kans. En dan komt minuut 44 : opnieuw Jonas met een perfecte voorzet en Simon Vermachelen knalt binnen, dus 1 – 0 op een gouden moment.


" De tweede helft gevochten als echte Flandriens "

De Fats of Manu 


V.SK plooide terug of werden we weggeduwd ? En alle spelers legden er hun kop voor. Het was wellicht niet allemaal academisch maar de supporters waardeerden wel de inzet. En we kregen geleidelijk aan meer ruimte. Op min. 78 was Jonas opnieuw de aanbrenger naar Maxim die mooi afrondde en 2 – 0.We kregen nu nog meer countermogelijkheden waarbij Jonas overlobte en Mo El Marnissi te lang talmde en in het zijnet besloot. Want inderdaad hadden onze coaches ondertussen Thijs Burghgrave ( eerste selectie na een lange revalidatie ), Mo, Senne De Waele en Jari Van Hauwermeiren ingebracht.


Conclusie : hardbevochten overwinning en Gouden Gregpunten, en deze reporter al fluitend naar de Zogsebaan. Het vervolg ga ik deze maal niet verklappen want er zijn kwatongen die beweren dat uw reporter zou gesponsord worden door Vicaris maar die snoodaards zijn vergeten dat de Peter van één van hun eerste bieren Nikolas van Janez Detd was… Maar we beleefden een mooie avond in gezelschap van oa. sponsor en pensenleveranciers Marc en Karin Verspecht.


SK speelde met : Brent Van Steelant, Warren Vercauteren,Jari Dierickx,Sander Malfliet,Florian Anrijs,Brent Claessens,Maxim Dierick,Simon Vermachelen,Bram Rijckaert,Jonas Rogge,Seppe Van Gucht en op de bank : Thijs Burghgrave,Mo El Marnissi,Senne De Waele,Jari Van Hauwermeiren.


Drukke tijden op SK


OP 23.10 wordt Extra Time opgenomen in de kantine van SK


OP 29.10 organiseren we een Footlunch voorde wedstrijd tegen Sportkring Sint-Niklaas


LVdV