“ SK SCHIET ZICHZELF IN DE VOET “

01-10-2023

KFC VRASENE 1 – KSKG 0"



 SK SCHIET ZICHZELF IN DE VOET "



Prachtig voetbalweer, schitterende grasmat, straffe fotoshoot van alle jeugdploegen, dus veel volk.Ik stel mij op SK een jeugdploegenfotoshoot voor in onze schitterende truitjes met onze geweldige sponsors – partners zoals FitnessKing Cosmo Afbraak- en grondwerken, De Coninck Kasseien, De Verloren Zoon , Inbraakveilig.be, DVV Zakenkantoor BV , De Meirdam, Sable 2, Benny's Bikes, Garage John Buggenhout, Nawal Consulting Geneva, Dendermondse Dakwerken, Garage Luc De Kimpe,Aannemingen Schockaert, De Maesschalck Installatietechnieken, Schilderwerken De Vriendt, EPC Jordy Van Daele, Eurotyre, Schoonheidssalon Julie , Moens Verpakkingen, Tom Van uytfang,…wat een pleiadeBij SK waren Joeri Van Bossuyt en Delano Van Houts geblesseerd. 



Zij werden vervangen door Seppe Van Gucht die het uitstekend deed en Mo El Marnissi.De tactiek van KFC werd snel duidelijk toen reeds na enkele minuten Simon Vermachelen de lucht werd in gekatapulteerd met geel tot gevolg. De vrijschop van Brent Claessens ging richting kruising maar werd nog met een ultieme reflekx in corner geduwd. Toch vreemd dat een ploeg als Vrasene thuis met een dubbele afweergordel speelt, het middenveld



 overslaat en permanent de zeer, zeer lange bal hanteert. Dit resulteerde in nul komma nul kansen op 90 minuten. Verder werden ontelbare kleine fouten gemaakt en indien nodig de hakbijl boven gehaald.SK speelde de eerste twintig minuten zeer snedig en een bal van Brent scheerde de paal. Vermits zij geen kansen konden forceren moesten wij hen dus wel helpen : rond het half uur werd een laterale bal dankbaar onderschept , bingo en 1 – 0. En zeggen dat onze goalie Brent nog geen bal van nabij had gezien…



De tweede helft heeft de bal maximum 25 van de 51 minuten gerold wegens de vele spelonderbrekingen, tijdrekken, een pak gele kaarten en één rode ( min. 75 ) wegens gestrekt been op manshoogte tegen de body van Seppe. En ja SK kreeg enkele kansen, zelfs van dichtbij maar er stond altijd een man of een aantal benen in de weg. SK bracht nog Jari Van Hauwermeiren en de zestienjarige Senne De Waele in en Senne liet zich direct voelen. Helaas het mocht niet baten.



Einstand 1 – 0Conclusie : geen uitgespeelde kans toestaan en toch verliezen. Was alles perfect bij SK ? Dat nu ook weer niet maar uw reporter heeft in het verleden steeds een voetballend Vrasene gezien en dat leek nu ver weg.



LVdV