KSKG 0 – White Boys 0 EEN IMPRESSIE VAN EEN EIGENZINNIGE REPORTER “ TWEE PUNTEN WEGGEGOOID “

KSKG 0 – White Boys 0

EEN IMPRESSIE VAN EEN EIGENZINNIGE REPORTER

" TWEE PUNTEN WEGGEGOOID "

De matchbal werd geschonken door Fordgarage John en Jimmy Buggenhout, een trouwe sponsor van vele jaren.

De traditie werd verder gezet om de aftrap te laten geven door SK Iconen en ditmaal was het de beurt aan Luc De Lathauwer en Dirk Waegeman. Onze iets minder jonge supporters zullen zich Luc nog herinneren als een athletische en sierlijks doelman,zeer getalenteerd en in die mate zelfs dat Jong Lede, dat toen in 3e nationale speelde, hem kwam wegplukken. Een zware blessure stelde vroegtijdig een einde aan zijn voetbalcarrière. Diezelfde supporters kennen Dirk als een stevige linkerverdediger met een goed kopspel en een goeie linkervoet. Iemand waarmee je naar de oorlog kon gaan. Luc en Dirk moeten geoefend hebben want ze voerden een mooi nummertje op aan de middenstip.

Deze reporter dacht dat we de Witte Jongens uit St.Niklaas onmiddellijk bij de keel zouden grijpen maar de start was eerder gezapig. Onze verdediging moest met een vergrootglas zoeken naar hun aanvallers en ook het middenveld kregen we redelijk cadeau maar dan wachtte wel een dubbele gordel. We dwongen een ganse resem corners af maar de waarheid gebiedt mij te zeggen dat we die ooit al beter getrapt hebben met als gevolg weinig doelgevaar. De enige aangesneden corner werd door Jonas pardoes op de keeper gekopt. We probeerden ook vaak via het overvolle centrum maar zonder resultaat. En vanop onze flanken kwam er ook weinig. Gebeurde er dan niets opwindends ? Toch wel : op min.38 werd Jonas verdacht neergelegd en uw reporter noteerde " penalty " maar alleen was ref.Sal Eren uit de provincie Antwerpen het niet met mij eens. Op minuut 42 haalde de uitstekende keeper Wout Van Daele een schot van Bram uit de winkelhaak en enkele minuten later duwde hij een schot van Delano in de zoveelste corner. Rust 0 – 0. En keeper Brent had geen bal gezien en kon mooi bruinen in het zonnetje…

De tweede helft bracht voor ons weinig soelaas waardoor we zenuwachtiger begonnen te acteren met veel hoge en veel lange ballen en White Boys kreeg zowaar vertrouwen. We noteren op min.65 een vrijschop van Brent Claessens die door Seppe op de kruising werd gekopt en dat was brute pech. Op min.78 werden we zowaar uit verband gespeeld en keeper Brent moest een reuzesafe uit zijn mouw schudden.Maxim Dierick werd ingebracht. Maar…op min. 95 produceerden we waarschijnlijk onze mooiste aanval en mochten we vanaan de kleine baklijn ongehinderd de netten kapot sjotten…alleen werd het schot compleet gemist waardoor het een oprapertje werd voor de keeper…Einde 0 – 0

Conclusie : ontgoochelend resultaat en zonde, doodzonde van de weggegooide punten en deze reporter niet al fluitend naar de Zogsebaan. Aan de aftrap van Luc en Dirk was het zeker niet gelegen

Op 18.02 wordt de aftrap gegeven door ex-speler-trainer Geert Van Moerzeke en zoon Gil, topspeler bij Sporting Lokeren-Temse. De supporters van Lokeren zijn ook van harte welkom

SK speelde met : Brent Van Steelant,Warren Vercaureren,Florian Anrijs,Jari Dierickx,Seppe Van Gucht,Bram Rijckaert,Jari Van Hauwermeiren,Delano Van Houts,Simon Vermachelen,Brent Claessens,Jonas Rogge en op de bank : Maxim Dierick,Sander Malfliet,Joeri Van Bossuyt en Kobe Notenbaert