KSK GREMBERGEN START VOLGEND SEIZOEN MET EEN TOTAAL NIEUWE TRAINERSSTAF

20-04-2023


Het Bestuur van KSKG heeft beslist om voor volgend seizoen het trainersroer om te gooien en beroep te doen op een volledig nieuwe ploeg.


T1 wordt Kevin Frechier.


Als voetballer was Kevin actief in de hogere reeksen oa. bij Racing Gent, Bornem, Eendracht Opstal en KAVD.
Als trainer was hij 3 jaar T2 én Sportief Verantwoordelijke bij Eendracht Aalter en twee seizoenen T1 bij Dynamo Beervelde waar hij de doelstelling nl het behoud verzekeren met glans behaalde.


T2 wordt Jan CrielJan 


kennen we vooral als speler in de nationale reeksen bij Racing Gent en Vigor Wuitens Hamme ( 2 x 3 jaar ) , waarvoor hij trouwens de kampioensgoal scoorde op Olsa Brakel in 2016. In zijn "late" carrière speelde hij nog voor Lebbeke, HO Kalken en Beervelde

T3 wordt Kenny Van Kerckhove


Huidig seizoen waren icoon Phille Govaert en Sven Van Heirseele bereid gevonden om ons te depanneren als keepertrainer.Voor volgend seizoen komt Kenny over van Eendracht Zele, club waar hij ook opgroeide als jonge keeper. Hij speelde vervolgens ook nog voor Overmer

e en Heikant Zele.KSKG speelt volgend seizoen ook met twee Beloften ploegen

Deze ploegen zullen respectievelijk getraind worden door Laurens De Bilde die zijn strepen al verdiend heeft bij KSKG en door Marc Vanbuyten die overkomt van Robur Moerzeke


KSKG bedankt zijn huidige trainers


T1 Tim Bavré heeft het roer overgenomen begin december 2022. Het Bestuur wenst hem veel succes in zijn toekomstige uitdagingen zowel privé als sportief.


T2 Grembergenaar Gunther Geerinckx is ook in de bres gesprongen in december om de Beloften onder zijn hoede te nemen maar blijft in de toekomst beschikbaar wanneer nodig.


En ten slotte Phille Govaert en Sven Van Heirseele die onmiddellijk zijn ingesprongen toen wij zonder keepertrainer vielen. Phille blijft actief in de jeugd en ook Sven blijft KSKG een warm hart toedragen en zal zeker de exploten van zoon Milan blijven volgen.