JV KRUIBEKE 0 – KSKG 0 “ Keeper Kruibeke boycot KSK “

04-03-2024

JV KRUIBEKE 0 – KSKG 0

" Keeper Kruibeke boycot KSK "

Seppe Van Gucht was terug paraat en nam centraal zijn plaats weer in.KSK speelde een ijzersterke eerste helft, zo sterk als de constructies van @FimoConstruct. Had dit te maken met de spicy food van Littel thai corner Authentic thai streetfood ? Met minstens 80% balbezit en kansen was het duidelijk dat er geen cadeaus zouden gegeven worden. Cadeaus kunnen vb gekocht worden bij onze nieuwe partner Juwelier Grandjean. Keeper Verelst begon van de eerste minuut met tergend tijd rekken en er werd zwaar gebikkeld. Kruibeke werkte permanent met lange, hoge ballen. Toch had de match er anders kunnen uitzien want KSK begon daverend : na 2 min. werd Jonas mooi vrijgespeeld, zijn schot richting winkelhaak werd met een reuzesave in corner geduwd. Het eerste kwartier was de thuisploeg geen enkele maal in onze zestien geweest. Op minuut 17 is er opnieuw een wereldrefleks op een kopbal van Jonas na voorzet van Maxim. Bij Kruibeke was het vooral vrouwen en kinderen eerst. KSK dwong 9 corners af maar de bal wou er niet in en in nood was er de keeper. Kruibeke kwam de eerste helft maar tot een tweetal schoten van buiten de zestien. De verdediging van Kruibeke hield de deur op slot alsof ze bij onze sponsor Inbraakveilig.be op cursus geweest waren.Het is wellicht wat overdreven om van afbraakvoetbal te spreken maar onze sponsor Cosmo Afbraak- en grondwerken was toch nooit ver af. Helaas rust 0 – 0Na de rust verving Simon de geblesseerde Bram. KSK duwde door en op min.60 was er opnieuw een reuzeredding nodig op een knal van Jari VH. We noteren ook nog een open kans om de keeper vanop de kleine baklijn te fusilleren maar opnieuw was er een parade…Het moet gezegd dat de laatste twintig minuten de partij verwaterde en dat de ingebrachte Brent en Joeri ook het tij niet meer konden keren. Einde 0 – 0 en Kruibeke vierde dit gelijkspel als een overwinning…Conclusie : goeie prestatie en spijtig voor ons dat de keeper van Kruibeke een heldenrol opeiste. Deze reporter werd door chauffeur Friedel toch wat ontgoocheld op de Zogsebaan afgezet maar om te decompresseren toch nog een lekkere Tempelier Bier gedronken…KSK speelde met : Brent Van Steelant,Warren Vercauteren,Seppe Van Gucht,Sander Malfliet,Florian Anrijs,Jari Van Hauwermeiern,Jari Dierickx,Delano Van Houts,Bram Rijckaert,Maxim Dierick, Jonas Rogge en op de bank : Brent Claessens,Simon Vermachelen,Thijs Burghgrave en Joeri Van BossuytNIET TE MISSEN

!!!Volgende week spelen we OP ZATERDAGAVOND OM 20U TEGEN ONZE VRIENDEN VAN SPARTA WAASMUNSTER. VANAF 17U30 IS ER IN DE KANTINE EEN KAAS EN WIJN BUFFET WAARVOOR WE NOG ENKELE PLAATSEN VRIJ HEBBEN.De matchbal wordt geschonken door Kevin Buydts, ex-speler KSK en Sparta en de aftrap wordt mede gegeven door onze legendes Jorn Audenaert en Thomas Van Herpe.