Wedstrijd verslag Sint Denijs - KSK Grembergen

16-01-2023

KVV St-Denijs 3 - KSKG 1

Voor KSKG begon de match op minuut 46

Maar toen was het wel al 3 - 0 .

Onze start was niet denderend en dat betaalden we al cash na 5 minuten. Een ogenschijnlijk onschuldig duel in het midden van onze eigen helft werd simpel verloren wegens te weinig grinta en enkele seconden later hing de bal al tegen de touwen. Van een gemiste start gesproken. St-Denijs voetbalde op een wolk en hun balaanname, balcirculatie en bewegingsvoetbal waren om jaloers op te zijn. Al dat moois leverde evenwel geen grote kansen op. Tot ref. Mario Vanlommel besloot om tweemaal voor een vreemde penalty te fluiten, die telkens perfect werd omgezet door de nr 10 Klaus Praet die daarmee een regelrechte hattrick scoorde. Van SK onthouden we alleen een vrijschop van Brent Claessens die met veel moeite door keeper Jordi De Jonghe in corner werd geranseld.

De tweede helft was voor SK. Plots speelden we op de helft van de thuisploeg die er niet veel meer van bakte en waar de slordigheden zich opstapelden. Op de 61e min. kreeg SK dan een terechte strafschop wegens hands en kapitein Flo klaarde de klus, dus 3 - 1. En het had nog gekund want even later zagen alle SK supporters de bal reeds in doel maar keeper Jordi redde met een geweldige reflex en vervolgens kregen we de bal vanop één meter niet over de lijn. We bleven domineren maar grote kansen bleven uit, dus keerden wij eens te meer ontgoocheld naar de Frans.LVdV