SK Denderhoutem - KSK Grembergen

27-03-2023

SK Denderhoutem 1 - KSK Grembergen 0


" Die fatale 90e minuut "Bij onze SK ontbraken Brent Claessens met een geblokkeerde rug en Jari Van Hauwermeiren op verplichte skistage.KSKG speelde een zeer goede eerste helft, verdedigde goed en voetbalde rustig uit, en de thuisploeg liep er vaak bij voor spek en bonen. En we kregen ook kansen : op minuut 12 wordt Maxim in het straatje gestuurd, komt alleen op doelman D'Hauwers af maar die redt schitterend. 


Slechts 20 seconden later moet diezelfde keeper weer een reuzeredding uithalen op een deviatie van Simon Vermachelen. Op minuut 17 zien we schoten van Mo en Maxim en op minuut 30 probeert Simon vanop links. Onze Ward moest op 45 minuten slechts éénmaal tussenkomen op een schuin schot. Toch te noteren is dat er bij Atom een zekere Mathias De Schrijver rondloopt die ne slimme speler is en die altijd aanspeelbaar is, technisch zeer goed en het middenveld dirigeert.


" FOEI BESTUUR VAN DENDERHOUTEM "


De receptie tijdens de rust vond uw reporter ontluisterend. Het uitsluitend voor VIPS lokaal was rijkelijk gedekt met pateekes van de beste bakker terwijl er slechts een tiental VIPS aanwezig waren. Wij werden evenwel verbannen naar de donkerste hoek van het lokaal en moesten het stellen met vacuum verpakte gebakjes. Foei en we bleven daar ook in isolatie want iemand van het bestuur hebben we niet gezien.Wat er tijdens de rust is gebeurd weet ik nog altijd niet : deed de coach van de thuisploeg een tactische aanpassing, deed hij iets stimulerend in de drankjes en was er bij ons iets verdovend in de drankjes ? Feit is dat onze ploeg niet meer vooruit geraakte, we kwamen dus niet meer in de zestien, niets lukte nog en uiteraard kreeg Denderhoutem kansen die ik hier niet wil opsommen.Het stond in de sterren geschreven dat een doelpunt in de lucht hing. Onze vriend Mathias kon nu nog meer dirigeren. 


Onze SK dacht het tij te doen keren door de snelle Tijl Malin in te brengen voor zijn eerste minuten in de eerste ploeg en hij moest een paar keer neergelegd worden. Nadat paal en lat al redding hadden gebracht was het dan nog op minuut 90 onze vriend Mathias die zich op karakter voorbij enkele SKers wrong en vanop de zestien een laag schot lanceerde dat onze Ward niet klemde zodat Bram Vaeyens kon binnentikken.


Uw reporter reed dus ontevreden naar huis, niet begrijpend wat er de tweede helft gebeurde.


LVdV